Duminică, 19 aprilie 2015, a fost o zi de neuitat pentru 40 de copii din zona Bratca, Aleşd şi de la un centru de plasament din Oradea, care au fost invitaţi de Organizaţia Femeilor Liberale Oradea la Teatrul de păpuşi „Arcadia”, unde au au vizionat piesa „O mie şi una de frontiere – Povestea lui Aladin”, şi la Grădina zoologică, în cadrul proiectului OFL Oradea de colectare de cărţi pentru copii şi dotarea bibliotecii liceului din Bratca.

Copiii care vor beneficia de cărţile oferite cu drag de orădeni, au fost întâmpinaţi de câteva zeci de copii orădeni. „Biletul de intrare” pentru copiii orădeni l-a constituit o carte, pe care au dăruit-o musafirilor lor.

Până acum s-au strâns 300 de cărţi, o contribuţie importantă având elevii din clasa a X-a F, profil Servicii, domeniul Economic-Comerț, Colegiul economic Partenie Cosma, împreună cu doamna diriginte prof. ec. Vașadi-Santău Marioara-Aurina şi copiii din Grădiniţa nr. 56, director Dana Lukacs.

Reamintim orădenilor faptul că până la 1 iunie 2015 pot dona cãrţi pentru copii şi tineret, în stare bunã sau noi, la sediul Biroului parlamentar al doamnei deputat Florica Cherecheş, din Oradea, str. Roman Ciorogariu nr. 24, et. I sau la sediul Partidului Naţional Liberal din Oradea, Parcul Traian nr. 14.

Mulţumim Trupei Arcadia a Teatrului Regina Maria, pentru spectacolul deosebit, care i-a încantat pe micuţii spectatori, majoritatea aflaţi pentru prima dată la un astfel de spectacol, personalului Grădinii Zoologice din Oradea pentru răbdarea şi amabilitatea cu care a însoţit grupul de copii şi le-a oferit informaţii interesante despre animale, precum şi tuturor celor care au sprjinit acest proiect, în primul rând, colegelor liberale.

Le mulţumim copiilor şi profesorilor însoţitori pentru vizită, în luna iunie urmând a le întoarce vizita, când le vom duce cărţile pe care le vom colecta până atunci.