Stimați colegi,

În primul rând, le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în campania dusă de Partidul Național Liberal în aceste săptămâni. A fost o campanie lungă și dificilă dar care iată, a propulsat candidatul Partidului Național Liberal pe primul loc. Le mulțumesc de asemenea și celor care au votat candidatul PNL, pentru a obține un nou mandat de președinte.

Victoria lui Klaus Iohannis și a PNL din acest prim tur de scrutin, indică foarte clar direcția pe care o doresc românii pentru următorii ani.  Având în vedere că acum 5 ani, în primul tur candidatul PSD obținea 40,44% din voturi, rezultatul de duminică demonstrează lupta dusă de Președintele Iohannis și de PNL în această perioadă foarte grea pentru țara noastră. După 30 de ani de la revoluție, românii sunt gata să depășească lunga tranziție și să rupă orice legături cu partidul care, prin modul de acțiune, a dovedit cu vârf și îndesat, că este un bun continuator al comuniștilor.

La acest vot, tocmai am ratat o ocazie unică în istoria de după revoluție, să avem un tur 2 fără PSD, o confruntare între două partide de dreapta.. Dreapta românească trebuie să înțeleagă nevoia de unitate pentru realizarea unui obiectiv comun, bunăstarea și prosperitatea românilor! Pe 24 noiembrie, aceste forțe de dreapta  au din nou ocazia să-și demonstreze adevăratul potențial. Prima dovadă a forței unității dreptei a fost votul la moțiunea de cenzură, urmat apoi de votul pentru învestirea guvernului liberal.

Rezultatele de duminică ne obligă să privim spre viitor, spre guvernarea asumată de Partidul Național Liberal într-un context de criză generalizată a tuturor sistemelor publice. Sunt convinsă că o coagulare a forțelor de dreapta, alături de Președintele Iohannis, va contribui la o guvernare eficientă, transparentă și orientată spre reconsolidarea instituțiilor statului român, puternic șubrezite de fosta guvernare. Românii nu mai vor să fie mințiți, ci vor să fie tratați cu demnitate, și să li se ofere șanse de a prospera în țara lor!

Stimați colegi, după 30 de ani iată că reușim împreună să stârpim ultimele rămășițe ale fostului Partid Comunist. Vă cer să lăsați la o parte calcule strict politicianiste menite să rezolve interese de moment ale unor persoane sau grupuri, și să puneți accent pe agenda cetățeanului. Avem acum o oportunitate istorică. Modul în care ne vom uni și vom conduce țara în următorii ani, într-un context liber de comunism, va duce la succesul sau insuccesul   acestei reconstrucții politice, care a început cu asumarea guvernării în aceste momente dificile, și a riscurilor aferente. Vă așteptăm alături de noi! Uniți, vom fi o forță de neclintit!