OMUL

Sunt soție, mamă a patru copii, și bunică a  opt nepoți, bucuria și mândria mea! Iubesc oamenii, sunt o luptătoare, un campion al noilor începuturi, atât în viața personală, cât și familială și profesională. Iubesc Oradea, Bihorul și sunt tare mândră că sunt româncă!

Am luat-o de la capăt de 6 ori din punct de vedere profesional, adaptându-mă mereu circumstanțelor. Am fost la un moment dat șomeră și văduvă, asta în timp ce eram gravidă cu al treilea copil!

Celor care afirmă despre mine că aș fi o femeie de succes le spun că rețeta pe care am aplicat-o adesea în viață este: credință în Dumnezeu, încredere în mine însămi și muncă multă!

Familia mea e averea mea cea mai de preț și cea mai mare realizare!

POLITICIANUL

Din anul 2008 sunt membru al Partidului Național Liberal. Din 2012 sunt deputat în Parlamentul României, vicepreședinte al Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport.

Sunt vicepreședinte al organizației județene și municipale a PNL și  președinte a Organizației Femeilor Liberale Oradea.   Sunt de asemenea, membru al unor grupuri parlamentare de prietenie cu Finlanda, Elveția, Republica Tunisiană.

M-am implicat în politică pentru că mi-am dorit o schimbare și am înțeles că nu mai pot să stau pe margine, comentând și criticând ce fac alții, ci e nevoie să-mi suflec eu însămi mânecile ca să fac să se întâmple această schimbare. Iubesc România, cred în viitorul ei și mi-e drag de români!

Crezul meu este că implicarea într-un partid politic îmi oferă o platformă de pe care pot să-mi slujesc semenii și țara, să ascult oamenii și să găsesc soluții pentru problemele lor, să propun legi drepte și necesare, să particip la luarea deciziilor importante legate de alocarea de bugete, la fructificarea oportunităților pe care le are România ca membru al Uniunii Europene.

Mentorul meu politic este Ilie Bolojan, omul care mi-a acordat încrederea lui de la început și de la care învăț permanent cum să fiu un politician mai bun și mai eficient.