Vineri, 20 octombrie 2017, doamna Florica Cherecheș, deputat PNL, și-a deschis un al doilea birou parlamentar, în incinta Primăriei Marghita, într-o sală pusă la dispoziție prin bunăvoința primarului Pocsaly Zoltan. La acest moment festiv, au participat, din partea PNL, domnul Gavrilă Ghilea, Prim Vicepreședinte PNL Bihor, domnul Călin Gal, Vicepreședinte PNL Bihor, domnul Florin Ciora, Președinte PNL Marghita, consilieri locali și primari din zonă. Primarul Marghitei, domnul Pocsaly Zoltan, în calitate de gazdă, a adresat participanților câteva cuvinte și a urat succes doamnei deputat, asigurând-o de tot sprijinul său.

Inaugurarea a avut loc în perioada în care se sărbătoreau Zilele Marghitei și seara, de pe scena amplasată în centrul orașului, doamna deputat s-a adresat marghitenilor, spunându-le că, în calitate de reprezentant al lor și al tuturor bihorenilor în Parlamentul României, va merge periodic în Marghita, pentru a asculta problemele cetățenilor din zonă și a încerca rezolvarea lor.

Înscrierile la audiențe, atât pentru biroul din Oradea, cât și cel din Marghita, se fac la telefon 0740 915 019 sau prin email, la florica.chereches@cdep.ro.